joi, 6 august 2009

ATENTIE !!! Nu uitati sa mai faceti si sport...

Dupa inca o pauza de 3 ani, ieri am iesit la un tenis de camp cu bunul meu prieten, Dorel. Ne-am adus aminte de vremurile bune, cand acum 6 ani, am inceput sa jucam tenis, timid la inceput, devenind dupa cateva saptamani un "sport de performanta", cel putin pentru nivelul nostru.
Anul acesta, spre deosebire de ceilalti, m-a gasit pe mine cu 10 kg in plus, iar pe el cu 10 kg in minus.
Una peste alta, a fost un joc relativ echilibrat, un joc care, spre final, am reusit sa ma adun sa ajung pe banca de langa teren. A incercat el, Dorel, sa ma convinga sa facem si niste ture de stadion, chiar m-a si convins, insa corpul meu a refuzat sa mai faca vreun efort dupa 100 de metri.
Concluzia ? ... pentru ca exista si o concluzie, trebuie sa ma apuc din nou de miscare... tenis, ture de stadion... gasesc eu ceva.
Insa peste toate astea... sigur weekendul viitor ma reintorc pe creasta Fagarasului. M-as fi dus weekendul asta, insa cred ca ploua si in pesteri.

6 comentarii:

  1. Hei!!!:)...de-aci sa aflu de-aici c-ai inceput sa inbatrinesti?P!:)...10 kg.!...ioi.ioi!...in cit timp?!...poate de ce-ai lasat tigara...no,sa zicem asta mai bine:P!:)...puszi!...Florentina

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai de la tigare este, sau mai bine zis de la lipsa ei, la care se mai adauga si compensarea cu cel putin inca o masa in plus, chiar daca acesta este mai fuga si nu zilnica.
    Anyway, ieri am fost din nou la tenis... si s-a simtit evolutia. Desi am baut mai mult de 2 litri, seara aveam cu 2 kilograme mai putin decat dimineata.
    Cum spuneam... anyway... corpul a rezistat mai mult la efort si mai bine... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ... sper sa ies si saptamana viitoare si poate, daca vremea e buna, sa ajung si pe Fagaras...

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmm!:D!:)...da'n-ai precizat,la ce inaltime cite kg.ai...Carmen la 1m 60 de cm,si 53 de kg."zboara"o ora pe o caseta cu gimnastica...eu obosesc si pina aud muzica!:)...nu maninca pita deloc,nici"garnituri"linga carne...si foarte,foarte multe salate:de fruncte,legume...da'stii ca multe baiuri are:)...am intrebat-o"cind o sa te simtzi perfecta,ca eu"?!:D!:)...puszi...Abigail-Florentina

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce sa spun... eu mananc cand imi place sa mananc. Adica nu-mi place mancarea pe fuga... in fapt, uneori, decat sa mananc repede, mai bine sar peste masa si mananc linistit seara, acasa. Si pot spune ca savurez acea masa :) Acum am 84 kg la 1.85. Stiu... vei spune ca asa trebuie sa fie, insa corpul meu, creierul meu, si alte parti din mine :))) nu sunt obisnuite cu greutatea asta. Greutatea mea standard a fost de 75 kg... de aici si comentariile mele :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine,no,te intzeleg!...Dar,daca nu vrei sa te faci top-model,nu-i asa grav!:D!:)...puszi...Florentina

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.